Bedrijven

Aanmeldformulier videograaf

 

Bent u videograaf en op zoek naar klanten? Wanneer u zich aanmeldt voor het platform van Trouw-videograaf krijgt u regelmatig leads toegestuurd.

 

Werking

 

Wanneer wij via Trouw-videograaf een offerte aanvraag binnenkrijgen, nemen wij eerst contact op met degene die op zoek is naar een videograaf om hun wensen door te spreken. Op basis van hun verhaal gaan wij op zoek naar de juiste videograaf. Vervolgens worden maximaal drie videografen geselecteerd om een offerte uit te brengen. Dit houdt in dat u een mail krijgt met de datum, belangrijke informatie en de keuze om de aanvraag te accepteren of te weigeren. U krijgt 24 uur de tijd om de aanvraag te accepteren. Wanneer de aanvraag geaccepteerd is krijgt u alle informatie toegestuurd. Vervolgens brengt u rechtstreeks de offerte uit bij de klant door middel van een telefoontje of een email. Zo kunt u als videograaf uw onderscheidend vermogen overbrengen naar de klant.

 

Het platform

 

Wanneer u zich aanmeldt bij Trouw-videograaf krijgt u een inlog voor ons systeem. Hier vindt u een overzicht van alle offerte aanvragen die openstaan of door u geaccepteerd zijn.

 

Om er voor te zorgen dat u de juiste klanten toegestuurd krijgt hebben wij een aantal functionaliteiten toegevoegd:

 

Frequentie instellen: 

Hier kunt u aangeven hoeveel offerte aanvragen u in een bepaalde periode wilt ontvangen.

Aangeven in welke provincie: 

Hier kunt u aangeven in welke provincies u liever geen offerte aanvragen ontvangt. Wij kunnen ons voorstellen dat iemand uit Limburg liever geen offerte aanvragen uit Groningen ontvangt.

Beschikbaarheid aangeven: 

Zijn er data waarvan u al weet dat u niet beschikbaar bent? Dit kunt u aangeven zodat u geen offerte aanvragen ontvangt op die datum.

 

Kosten

 

Wanneer u een aanvraag accepteert, krijgt u direct de gegevens toegestuurd. Dit kosten hiervan zijn €20,- excl. BTW. Wij hebben hiervoor gekozen om ervoor te zorgen dat leads niet zomaar geaccepteerd worden, maar dat deze altijd serieus opgepakt worden.

 

Interesse in kwalitatieve leads?

 

Neem contact op met Jan Pronk:

 

06 – 512 92 492.