Waarom een videograaf op je bruiloft?

Weet je nog, die verrassing toen we aankwamen bij het gemeentehuis? Wat zei tante Riet ook al weer tijdens haar speech? Is de openingsdans eigenlijk wel gefilmd? En hoe ging dat ABC van je nichtjes? Een videograaf op jullie bruiloft!

Het is een video die al dit soort vragen kan beantwoorden. De emotie, de sfeer, het moment. Video wordt steeds populairder op bruiloften en lijkt soms zelfs onmisbaar. Maar waarom?

Een aanvulling op foto’s
Bewegende beelden zijn een waardevolle toevoeging van de foto’s, een levendigere herinnering dan de foto’s. Een video is geen vervanging voor de foto’s, het is juist een aanvulling. Bij het terugkijken van een trouwfilm komt de dag weer helemaal tot leven.

Je hebt de mogelijkheid om jaren later de momenten te herbeleven. Maar daarnaast zijn er ook op korte termijn veel mogelijkheden: het is bijvoorbeeld mogelijk om tijdens het diner op jullie trouwdag een sfeerimpressie te geven van de trouwdag tot dusver. Ook genodigden die niet aanwezig kunnen zijn bij jullie onvergetelijke dag, krijgen de kans om de dag alsnog te beleven via een video.

“Bij het terugkijken van een trouwfilm komt de dag weer helemaal tot leven.”

Video is de beste manier om herinneringen vast te leggen. Een video vertelt het verhaal, legt emoties vast, en brengt het gevoel weer even terug.

Waarom Trouw-Videograaf?
Met het doel om jouw zoektocht naar een videograaf makkelijker te maken, zijn we gestart met Trouw-Videograaf. Dit biedt jou de mogelijkheid om drie offertes te ontvangen van videografen die kunnen voldoen aan jouw wensen. Daarbij niet geheel onbelangrijk: het zijn offertes van videografen die beschikbaar zijn op jouw trouwdag. Bij Trouw-Videograaf selecteren we videografen op basis van kwaliteit, je bent dus verzekerd van een prachtig eindresultaat! Wil je weten waar je op moet letten tijdens de zoektocht naar een videograaf. Lees dan onze blog: Tips bij het kiezen van een videograaf.

 
Offerte aanvragen