Veel gestelde vragen

Is het aanvragen van een offerte gratis?

Ja, het aanvragen van offertes is helemaal gratis en vrijblijvend.

Hoelang duurt het voordat ik de offertes ontvang?

Binnen circa 5 werkdagen ontvang je de offertes.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Nadat je de aanvraag hebt ingediend, bellen we je om nog meer details duidelijk te krijgen. Vervolgens zoeken we voor jou 3 videografen. Jouw contactgegevens en de informatie die je aan ons doorgeeft zullen wij ALLEEN delen met deze 3 videografen. Dit doen we zodat deze videografen jou kunnen mailen met een passend aanbod.

 

Jouw gegevens worden, naast de 3 videografen die wij selecteren, niet gedeeld aan derden.

Waarom zijn jullie begonnen met trouw-videograaf.nl?

De oprichters van trouw-videograaf.nl zijn de eigenaar van het bedrijf Embite (www.embite.nl). Zelf zitten we in de leeftijdsfase waarin veel mensen om ons heen trouwen. Wij zagen dat het voor verloofde stellen lastig kan zijn om de juiste videograaf te vinden. Er zijn ondertussen steeds meer videografen, maar niet iedereen biedt dezelfde kwaliteit. Wij onderscheiden de hobbyisten van de professionals. Via ons komen alleen videografen die filmen om hun brood te verdienen en het dus serieus nemen. Daardoor krijg jij 3 eerlijke aanbiedingen van goede videografen.

 

Het is lastig om te beoordelen of een vidoegraaf goed is of niet, elke videograaf die zich aanmeldt controleren wij op kwaliteit, deze controle gaat op basis van gevoel. Wanneer wij denken dat deze videograaf zijn geld waard is, komt hij of zij in ons systeem. Daardoor kunnen wij garanderen dat er niet iemand reageert die het als hobby uitoefent, maar de echte professionals die ervoor gaan.

 

Heb je verder nog vragen en/of opmerkingen over onze website of onze werkwijze, neem dan contact met ons op. We staan altijd open voor ideeën.

Willen jullie met me trouwen?

Nee.